Leirikesän viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijaksi on valittu Laura Tikkanen ja toimistosihteeriksi Tomi Päivänsäde. Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijan tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja toimistosihteeri on vakituinen, osa-aikainen työtehtävä.

“Aiomme organisaatiossa panostaa seuraavina vuosina erityisesti asiakashankintaan ja markkinointiin, minkä takia rekrytoimmekin tämänkaltaisilla työnimikkeillä toimistollemme lisävahvistuksia.

“Saamme Laurasta ja Tomista timanttiset lisäykset meidän tiimiin”, kertoo Leirikesän toiminnanjohtaja Matti Mannonen.

Tikkanen on tehnyt ennen Leirikesälle siirtymistä laajasti erilaisia viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Viimeisimpänä hän on toiminut Oy Apotti Ab:ssä viestintäsuunnittelijana sekä Puhas Oy:n viestintäpäällikkönä. Tikkaselta löytyy myös kokemusta kaupunkien ja oppilaitosten kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Järjestömaailma on Tikkaselle harrastusten kautta tuttu.

“Järjestökenttä motivoi minua suuresti. On sellainen itseä suurempi syy tehdä töitä, ja aloitankin innokkaana työt lasten ja nuorten hyväksi”, kertoo Laura Tikkanen.

Päivänsäde siirtyy tehtävään sosiaali- ja terveysalan järjestöjen kattojärjestö SOSTEn siviilipalvelushenkilön tehtävistä. Päivänsäteellä on myös vankka Leirikesä-tausta. Viimeisimpänä hän toimi vuonna 2023 Kiljavan Leirikesän henkilöstöpäällikkönä.

“Leirityö on itselleni kovin tuttua ja tärkeää, mutta nyt on hyvä hetki siirtyä tarkastelemaan Leirikesän toimintaa Helsingin toimistosta käsin palvellen asiakkaita edelleen mahdollisimman hyvin, suurella innolla ja kunnioituksella. On hienoa päästä tekemään ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä myös tästä näkökulmasta”, toteaa Tomi Päivänsäde.

Kummatkin aloittavat tehtävässä elo–syyskuun vaihteessa. Syyskuun alusta heidät tavoittaa osoitteista laura.tikkkanen@leiri.fi ja tomi.paivansade@leiri.fi.

Lisätiedot:

Juuso Luomala, hallituksen puheenjohtaja
juuso.luomala@leiri.fi